Ingrid Beentjes

Ingrid Beentjes: fysiotherapeut, sportfysiotherapeut (I.A.S.), Therapeut Dry needling en maatschapslid.Ingrid Beentjes

Ingrid is in 1986 aan de Akademie voor Fysiotherapie in Haarlem afgestudeerd. Na haar afstuderen werkte zij in verschillende praktijken tot zij in 1988 in Castricum kwam werken aan de Henri Schuytstraat. Naast haar opleiding tot sportfysiotherapeut volgde Ingrid nog vele bij- en nascholingsprogramma’s. Waaronder; autogene training, Cyriax, McKenzie/MDT en heeft zij zich de afgelopen de jaren gespecialiseerd in het diagnostiseren en behandelen van schouderklachten. Zij volgde hiervoor een opleiding bij Dr Stenvers in Groningen. Hierna heeft zij de cursus diagnostiek en behandelen van myofasciale triggerpoints in Groningen gevolgd. Op 2 juli 2010 heeft zij haar diploma Dry-Needling behaald.

Daarnaast heeft zij cursussen gevolgd bij prof. dr. An Cools, diagnostiek en revalidatie van de bovenhandse sporter. In 2016 heeft zij de cursus Mulligan concept A, B en C afgerond.In 2017 de schouderbasis en de schouderplus cursus van de Saxion Hoge School. Zij is lid van Schoudernetwerk Kennemerland.

Specialisaties en interesse gebieden: sportfysiotherapie, diagnostiek en behandelen van schouderproblemen en diagnosticeren en behandelen van myofasciale pijn, triggerpoints en Dry-needling (www.myofascialepijn.nl) en duizeligheidsproblematiek.