Diëtetiek

Diëtetiek

Diëtetiek

Diëtetiek

Diëtetiek

Mijn naam is Michelle Arendsen. Ik ben diëtist en de drijvende kracht achter diëtistenpraktijk De Voedingstuin in Castricum. Het is mijn passie om mensen te helpen met het vinden van een gezonde eet- en leefstijl. Elke vrijdag en zaterdag houd ik praktijk aan de Henri Schuytstraat.

Bij De Voedingstuin wordt u op persoonljke wijze begeleid en krijgt u antwoord op al uw vragen over voeding. Ik vind het zeer belangrijk dat u zich tijdens mijn consulten op uw gemak voelt. Professionaliteit en een ongedwongen sfeer staan dan ook voorop!

Wilt u afvallen of heeft u bijvoorbeeld diabetes? Dan zoek ik samen met u naar een gezond voedingspatroon waar u zich vooral prettig bij voelt. Ik geloof dat op deze manier het beste resultaat te boeken is en dat u zo de veranderingen in uw eet- en levensstijl kunt volhouden.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben BIG geregistreerd. Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur diëtetiek vergoed en afhankelijk van uw aanvullende verzekering vaak meer.

U kunt bij mij terecht voor begeleiding en advies over: onder-of overgewicht, diabetes, COPD, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, kanker, zwangerschap/borstvoeding, overgangsklachten,sportvoeding, allergieen, maag/darmklachten, nierproblemen, vermoeidheidsklachten en vegetarische/veganistische voeding.

Diëtistenpraktijk De Voedingstuin is bekend bij de meeste huisartspraktijken in Castricum e.o.

U kunt dus bij uw huisarts een verwijsbrief vragen, maar zonder verwijsbrief bent u ook welkom.

Heeft U vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen door te bellen 06-81127154 of stuur een mail naar info@voedingstuin.nl