Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken

In het drukke ritme van werk, gezin en hobby’s kan het lastig zijn om een moment te vinden om richting de fysiotherapeut te gaan. Met het uitbreiden van de openingstijden hopen wij dit voor u wat makkelijker te maken. Iedere zaterdag tussen 08:00 – 13:00, maandag tot 21.00 en dinsdag- en woensdagavond zal de praktijk geopend zijn. Belt u gerust voor een afspraak (0251)650447

Wel of geen verwijzing
Sinds 1 januari 2006 heeft u geen medische verwijzing van een arts meer nodig voor de fysiotherapeut. U kunt dus rechtstreeks contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Heeft u geen verwijzing dan zullen we eerst een screening uitvoeren. Op basis hiervan vindt er wel of geen fysiotherapeutisch onderzoek plaats. Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om eerst uw (huis-)arts te consulteren. In veel gevallen is dit zeker aan te raden. Bij aandoeningen die in aanmerking komen voor langdurig fysiotherapeutische behandeling stellen veel zorgverzekeraars een verwijzing van een medisch specialist zelfs verplicht.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen. Omdat we de hele dag patienten behandelen is het het handigst op de hele en halve uren. Wij hebben geen wachtlijst: wij garanderen dat u binnen drie werkdagen door een van onze fysiotherapeuten geholpen wordt.

Op dit moment hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst, zodat uw behandelingen conform de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar vergoed worden.

Heeft u een afspraak staan en bent u verhinderd, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht wanneer u ten minste 24 uur van tevoren afzegt.

LET OP!
Sinds 1 januari 2010 zijn wij verplicht om naar een geldig ligitimatie bewijs te vragen en dit te controleren. Gelieve bij uw eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs, een geldig verzekeringsbewijs en, indien van toepassing, een verwijzing mee te brengen.